Zoeken

 

Logo

Boeken en werkmappen


DIVERSEN


Tijdschriften 25 jaar De 12 Ambachten

25 jaar De Twaalf Ambachten. Een UNIEK pakket met bijna ALLE nummers van de eerste 25 jaar (enkele nummers een gekopieerde heruitgave) en bijbehorend indexboekje. Meerdere duizenden rijk geïllustreerde, informatieve, ideeënrijke pagina's. Nu, compleet verpakt en gesorteerd, toegestuurd voor:
€ 107,75 (Nederland), € 128,25 (Europa).
Bestellen.


Transitie handboek

Het Transitie Handboek.Pionierswerk op het gebied van een positieve en praktische overgang naar een veerkrachtige samenleving als reactie op een definitief dalende oliewinning, de zgn. piekolie, en het gevaar van drastische klimaatverandering. Door Rob Hopkins.
€ 21,45 (Nederland), € 30,50 (Europa).
Bestellen.


Alles over windenergie

Alles over windenergie: de feiten op een rij. Nederland moet nog meer stroom uit windenergie produceren. Over vijf tot acht jaar staan twee- tot drieduizend grote machines op land en vijftienhonderd op zee. Dit leidt tot dilemma’s en conflicten. Dit boek wil bijdragen aan het debat. Door Guido Bakema en Broer Scholtens.
€ 22,45 (Nederland), € 31,50 (Europa).
Bestellen.


Kleinschaligheid als alternatief

Kleinschaligheid als alternatief. Met Hof van Twello als voorbeeld laat de auteur zien hoe je kleinschaligheid rendabel kunt maken. Door Gert Jan Jansen.
€ 23,90 (Nederland), € 32,95 (Europa).
Bestellen.


Bouwplaat Enfin

Bouwplaat 'Enfin'. Herdruk-bouwplaat voor het maken van triplex of kartonnen schaalmodel (24 cm) van de unieke vissersboot met rolzeil ontworpen door Robbert Das.
€ 15,- (Nederland), € 17,50 (Europa).
Bestellen.